måndag, november 24, 2008

Muusiiik

Eftersom jag har så tråkigt så ska jag göra en lista på dom bästa låtarna just NU:

  • MGMT-Time to pretend
  • Blondie-One way or another
  • Wham-Last christmas
  • The Beatles-Can´t buy me love

ja det var det det

Hej mitt vinterland lalalala


Det är ett julmirakel(eller en klimatkatastrof, beror på hur man ser på saken)! Det har snöat hela helgen, jag älskar det! Jag åkte pulka igår och spelade monopol och drack varm choklad och lyssnade på julsånger, så himlans mysigt. Det är typ snöstorm utanför fönstret, stora snöflingor som virvlar ner, eller mest åt sidan...

Idag är jag lite sjuk så jag är hemma... Ganska trevligt faktiskt. Jag har hittat min favvoblogg- Hanapee.blogg.se. Såå rooolig! Kolla in hennes video boring crazy partygirl. Nu sitter jag och kollar på Andra Avenyn, inte så roligt.

Jag kanske ska klippa mig KORT!! Ahhh!

Bye bye

fredag, november 14, 2008

Ryggont

Jag trodde att jag skulle få tid att blogga men så är tyvärr inte fallet. Det känns så otroligt skönt att det är fredag men jag kan inte röra mig för att min rygg har knasat upp sig, det är säkert träningsvärk från baletten igår, Josse fick också ont.
Igår var jag i skolan från 08.30 till 18.45 och idag från 09.15 till 17.00. Nej, det är inte för att jag är ett big fan av skolan utan för att... hmm jo , jag gillar att flumma i skolan. Hellre det än att vara hemma när alla har influensan. Jag har iallafall klarat mig undan från den.
Nu ska jag glutta lite på idol.

tisdag, november 11, 2008

Oh jesus born on this day!


Vi har fått våra "dansroller" och stämmor till julshowen! Jag har 1/4 solo på dansen och sjunger låg stämma på "Jesus born on this day" och "Mary´s boy child". Det är skojsigt. Vi dansar till "Rockin´ around the christmas tree", det är så hög tonart på den, man blir helt anfådd när man dansar!

Jag sitter och kollar på massa jullåtar på youtube, jag kommer att vara so sick på dom vid jul. Idag såg vi på "Gosskören"(en fransk film) på franskan, så jag slapp provet. Det ska göras på torsdag istället. Filmen var jättebra.

Idag är det Ugly Betty och Desperate Housewifes på tv. Perfekt efter en (inte såå) lång skoldag. Funderar på att ring Sandra. Hej då.

måndag, november 10, 2008

Julshow på g

Jag har blivit en dataspel-nörd (http://www.rebubbled.com/) Det är asroligt. Man är en liten gubbe och går runt och skjuter på bollar som hoppar på en. Sounds fun, eller hur?! Vad ska jag skriva, hmn........ Skolkatalogen har kommit! Jag ser ut som en ihoptrykt sur bulldog , jag ser verkligen INTE ut så i verkligheten! Julshowen (www.kulturkapital.se/julshow/) börjar närma sig:)
Hej då

lördag, november 08, 2008

Hej


Sötisen Sandra har skaffat en blogg- http://www.blogger.com/www.sandrakellerman.blogg.se check it out! Jag Vill Shoppa!!!!! Helst på Urban Outfitters. Men jag får nöja mig med att kolla in deras hemsida http://www.urbanoutfitters.se/ . Jag vill ha någon skön t-shirt, typ den här på bilden.

fredag, november 07, 2008

Doktor Glas


Ojskipojski, har visst inte skrivit på hela veckan.

Idag gick jag till biblioteket. Jag älskar bibliotek- lungnet, böckerna... Ja,allt. Jag tänkte låna Låt den rätte komma in men den var utlånad så jag fick ställa mig som den 20:de i kön. Men jag lånade iallafall tre böcker: Den förunderliga kamelonten av Inger Edelfeldt, Doktor Glas av Hjalmar Söderberg och Odjurets tid av Jonas Gardell. Dom är säkert värda att läsas. (Inger Edelfeldt) --->

måndag, november 03, 2008

Isadora på bilden


Dagens skoldag var precis som väntat, kanske lite tråkigare. Det är bajsbajsbajs. Två prov på onsdag och ett franskaprov imorn, har inte pluggat ett dugg. Längtar till ... Något bättre och varmare helt enkelt. Fast inte typ kanarieöarna, det känns så klyschigt. Kom på att jag har stavat Love Accually fel. Det stavas Love Actually! Det var dagens höjdpunkt när jag kom på det. Och att jag når över målen på engelskan. Roligt,roligt.

söndag, november 02, 2008

Skola igen

Jaha, då var det vardag igen. Jag som trivs så bra utan... Orkar inte med skolan och det kalla vädret. Inte så mycket att längta efter. Förutom New York och LA och andvents-tider. Det blir bra tider, hoppas jag. Tre prov i veckan och mycket plugg eftersom jag ligger lite efter. Jaja, jag får väl stå ut tills bättre tider.

lördag, november 01, 2008

Godis

Det känns som om det är söndag så jag har lite söndags-ångest.Min dag har bara runnit förbi. Allt jag hann med och orkade var att se filmen Control om något bands sångare Ian. Den började segt men när Sofia somnade blev den bättre(inte av den anledningen). Också har jag ätit VÄLDIGT mycket godis från igår. Vi hade ett smart trick när vi gick runt och tiggde- vi tog en varsin ica-kasse att förvara godiset i . Då ser ju 5 godisar så lite ut i den stora kasssen så då ger dom oss 10 godisar istället. Vilken taktik va? hahaha. Det fungerade iallafall. Jag och Johanna var utklädda till "spoooky" dockor. Vi såg skräckisen All boys love Mandy Lane som sög och dansade till Michael Jackson i hennes vardagsrum. Big fun:)

torsdag, oktober 30, 2008

tisdag, oktober 28, 2008

hsm & satc


Såg High school musical idag hahahahahaha. jag som har hatat och trackat hsm i en evighet går och ser den på bio. Men det var roligt och upp-piggande. Har köpt en consealer-pensel idag och Sex and the city filmen har kommit med posten! tjohoo! Känner mig lika glad som dom på bilden här till höger. Ska bjuda hit Johanna och se den(satc-filmen) någon mörk höstkväll. Imorgon ska jag på spökvandring i Gamla stan. Kommer inte kunna sova på ett år.

måndag, oktober 27, 2008

into the wild


Into the wild är den finaste film jag har sett i hela mitt liv. Se den och lyssna på låten Guaranteed av Eddie Vedder http://www.youtube.com/watch?v=IWgxntibBtE&feature=related

Birka & The Sims


Nu är jag hemma och är skittrött. Det var jätteroligt att åka på kryssning med Sandra(speciellt att busknacka på Kevins hytt även fast han inte var inne i hytten). Sandra har ett The Sims spel med MASSOR med specialsaker som hon har laddat ner. Man kan t ex ha magrutor, push-up, piercing, asstora läppar, tatueringar, Rihanna-frisyr, IKEA-möbler mm. Jag skulle kunna spela det i en vecka utan problem.

Dagens önskan: att pissflugorna i köket ska försvinna.

http://www.youtube.com/watch?v=DhokWum9hAM en låt på min hjärna(också med i Love accually)

söndag, oktober 26, 2008

JUUUL!


Jag har redan börjat plåga min familj med julsånger. Efter att ha sett Love Accually är all i want for christmas min favoritsång. fast det bara är oktober...
Nu ska jag äta pannkakor (som vanligt) och sen åka kryssning med Sandra för första gången. Creeeeeeeepie!

lördag, oktober 25, 2008

NYC & HS


Nu är det nästan bestämt. Vi ska till New York och Los Angeles i juni! Längtar redan...
Jag älskar Hello Saferides låt Anna och videon är bäst. Sötsöt unge.